Бјеловар

Нарачај го своето возење

Ценовник

Добијте попуст од 0,50 евра за возења нарачани со Cammeo апликацијата.

*Поради зголемена побарувачка на услугата во петок/сабота и сабота/недела навечер од 22:00 до 06:00 часот, цената може да се зголеми за максимум 20%.

4,50 €

Основна тарифа - старт и вклучени првите 3 км

1,20 €

Секој следен км во градот

Cammeo апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Cammeo?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Cammeo апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.