Нашице

Нарачај го своето возење

Ценовник

Услугата не е достапна во понеделник од 00:00 - 05:00 часот и од вторник до четврток од 01:00 - 05:00 часот

3,50 €

Основна тарифа - старт и вклучени првите 3 км

0,80 €

Секој следен км во градот

Cammeo апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Cammeo?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Cammeo апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.