Нова Горица

Нарачај го своето возење

Ценовник

5,00 €

Основна тарифа - старт и вклучени првите 2 км

1,30 €

Секој следен км во градот

25,00 €

Чекање во место

Cammeo апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како се користат Cammeo услугите?

Нарачај такси во Скопје преку апликација за поголеми попусти и подобро искуство во патувањето.

Прати го доаѓањето на своето возило во реално време.

Плати како сакаш-готовина, картичка или преку апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе ти биде најповолно