Велика Горица

Нарачај го своето возење

Ценовник

*Поради зголемена побарувачка на услугата од 23:00 до 06:00 часот, цената може да се зголеми за максимум 20%.

1,33 €

Старт

0,66 €

Секој следен км во градот

2,65 €

Минимална тарифа

0,13 €

Минути поминати во возење

Cammeo апликацијата е се што ти треба на твојот мобилен за да бидеш во движење.

Како да ги користите услугите на Cammeo?

Нарачајте такси на кој било начин - со повик или преку Cammeo апликацијата.

Следете го пристигнувањето на вашето возило во реално време.

Платете како што сакате - со готовина, картичка или апликација. Не е важно, како и да платиш, ќе биде најповолно за тебе.