Прво еколошко такси во Македонија

Такси Cammeo во Скопје

Најдобри фиксни цени до и од Aеродром Скопје

Вози за Cammeo

Отворени работни позиции

 

Вози се со Cammeo такси кога и да посакаш

Каде и да одиш, одиме во твојата насока. Ти стоиме на располагање 24/7 со најдобрата услуга и цена.

Како да ја користите Cammeo апликацијата

 

1. Викни такси

Викни го своето омилено такси, од сега со новата, уште подобра Cammeo апликација.

Викни такси
2. Уживај во возењето

Уживај во твоето возење во нови возила. Те чека твојот личен униформиран возач.

Уживај во возењето
3. Плати како сакаш

Мислиме на сè! После супер возење, можеш да бираш како сакаш да платиш - кеш, картичка или преку нашата апликација.

Плати како сакаш

Викни такси преку телефон

 

  
Јавете ни се

Ти си повеќе ретро тип? Супер! За тебе имаме стандардно повикување возило со повик и центар за повици кој ти стои на располагање. Нашиот телефонски број е : 15777

 
Ти праќаме СМС порака

По повиканото возило добиваш СМС со информации кое возило ти стигнува и кога. Доколку сакаш, можеш да го следиш пристигнувањето на твоето возило во реално време со кликнување на линкот во СМС-пораката.

 
Плати како сакаш

Можеш да платиш за твоето возење на начин што ти одговара, во кеш или со картичка. Некои сакаат кеш, а некои картички. Ние примаме сè!