Добра цена,
уште подобар превоз.

Седете, уживајте, разговарајте.

Нашите возила се чисти и уредни, толку многу што нема да сакате да излезете. Секогаш сте безбедни затоа што ве возиме според сообраќајните правила и со задоволство ќе разговараме со вас.

Секогаш...

пристапни.

Плати со картичка, готовина или преку апликација. Загарантирано најповолни.

јави се кога сакаш.

Нам ни е важно да се чувствувате безбедно и згрижено. Нашата грижа за корисници работи за вас 24/7.

достапни.

24 часа на ден, седум дена во неделата. Загарантирана достапност.

секогаш брзи.

Не возиме брзо, но за неколку минути сме на адресата. Гарантира сигурен.

подели ја својата локацијата.

Дали некој те чека? Кажи им на твоите најблиски дека си на пат за да знаат да ве очекуваат.

Пронајди превоз што одговара на твоите потреби и буџет

Cammeo

Пофлексибилно возило и време на преземање. Поврзи се со најдобриот возач за својата рута по најдобра цена.

Cammeo black

Приватно и директно возење за што побрзо да стигнете до вашата дестинација - работа, аеродром или омилено кафуле.

Cammeo baby

За максимална безбедност на вашето најдраго малечко во таксито, имаме удобни и безбедни седишта за автомобил.

Cammeo kombi

Истегнете ги нозете кога си на долго патување. Овие возила имаат повеќе од 4 седишта и повеќе простор во багажникот.

*Достапноста на видот на услугата и возењето се разликуваат во зависност од градот и регионот. Дознајте повеќе на Cammeo апликацијата.

Биди во тек со Cammeo!

Пријави се на newsletter и дознај ги на време сите наши важни известувања!