Вози се со Cammeo

Внесете го вашиот телефонски број и преку СМС порака ќе ви испратиме линк до Cammeo апликацијата

Сега уште подобра, попаметна и позабавна!


Новата Cammeo апликација за Андроид е тоа што ти треба!

Еве што, меѓу другото, те очекува:
Нов и подобрен дизајн кој воодушевува, додатни помошни функции со кои отсега (сега) најдобриот и најповолниот превоз можеш да го добиеш побрзо и поедноставно.
Освен поедноставениот начин на повикување возила, Cammeo апликацијата има новости како можност за внесување повеќе дестинации, измени и додавање на дестинации во текот на возењето и можност за внесување детали за превземање и возење.
Бројните корисници ќе ги израдува поедноставениот начин на пријавување и плаќање, можноста за промена на начинот на плаќање за време на возењето, како и опцијата за делење на картичка со други корисници.
Но, ова е само почеток на една нова ера со Cammeo апликацијата!
Превземи ја апликацијата, регистрирај се и уживај во возењето.

СИМНИ АПЛИКАЦИЈА:

Android app: bit.ly/36RsLXK

iOS app: apple.co/2XV5D6r