Скопје

СИМНИ АПЛИКАЦИЈА

Викни такси со повик на:

 

Наскоро најдобри фиксни цени за превоз од и до Аеродром СкопјеНаскоро најдобри фиксни цени за превоз од и до Аеродром Скопје

 

 

 
Ценовник
Старт
40 МКД
Секој следен километар
25 МКД/Км
Чекање во место
300 МКД Км/час

Cammeo повикување возило

 

Викни такси во Скопје како сакаш - јави се или користи ја нашата апликација.

Следи го своето такси во реално време

 

Следи го своето такси во реално време.

Плати како сакаш

 

Плати како сакаш - во кеш, со картичка или преку апликација. Не е важно, како и да платиш ќе биде најповолно.