Taksi i parë ekologjik në Maqedoni

Cammeo së shpejti në Shkup

Së shpejti cmimet fikse më të mira nga dhe prej Aeroportit të Shkupit

Ngas për Cammeo

POZICIONET E HAPUR T PUNS

 

Udhëtoni me taksi Cammeo kur të dëshironi

Kudo që shkoni, ne shkojmë në drejtimin tuaj, 24/7 në dispozicionin tuaj me shërbimet dhe çmimet më të mira

Si të përdorni aplikacionin Cammeo

 

1. Porositni një taksi

Porositni taksin tuaj të preferuar, prej tani me aplikacionin e ri – edhe më të mirë Cammeo.

Викни такси
2. Shijoni vozitjen

Shijoni vozitjen tuaj me automjetet e reja. Ju pret vozitësi juaj personal i veshur me uniformë.

Уживај во возењето
3. Paguani si të dëshironi

Ne kemi menduar për gjithçka! Pas një super vozitje mund të zgjidhni si dëshironi të paguani taksin – me para të gatshme, me kartelë apo përmes aplikacionit.

Плати како сакаш

Porositni një automjet përmes thirrjes

 

  
Na telefononi

Më shumë jeni një tip retro? Super, për ju kemi porositjen përmes thirrjes dhe qendrën e kontaktit të cilën e keni në dispozicion.

 
Ne ju dërgojmë një porosi SMS

Pas vozitjes së porositur ju do ta pranoni një SMS me informacione cili automjet do të vijë tek ju dhe kur vjen ai. Nëse dëshironi, duke klikuar në linkun që gjendet në SMS mund të përcillni ardhjen e automjetit tuaj në kohë reale.

 
Paguani si të dëshironi

Vozitjen tuaj mund ta paguani në mënyrën që juve ju konvenon, me para në dorë apo me kartelë. Disave i pëlqejnë paratë e gatshme, disave kartelat. Ne i pranojmë të gjitha!