Vozitu me Cammeo

Shëno numrin e telefonit dhe përmes SMS do të dërgojmë linkun për aplikacionin e Cammeo-s.

Një dimension i ri i transportit!


Aplikacioni Cammeo është ai që ju duhet!
 

Ja çfarë, në mes të tjerash, të pret:
 
Do të befasoheni nga dizajni dhe funksionet shtesë me anë të cilave shërbimin e transportit më të mirë dhe më të volitshëm do të mund ta porosisni në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë!
 
Përpos mënyrës së thjesht për porositjen e vozitjes, aplikacioni Cammeo ofron mundësinë e futjes së më shumë destinacioneve, ndryshimit dhe shtimit të destinacionit gjatë vozitjes, dhe mundësinë e shënimit të detaleve të marrjes së udhëtarëve dhe vozitjes.
 
Përdoruesit e shumtë me siguri do t’i gëzojë mënyra e thjeshtë e kyçjes dhe pagesës, mundësia e ndryshimit të mënyrës së pagesës gjatë vozitjes, si dhe mundësia e ndarjes së kartelës me përdoruesit e tjerë.
 
Shkarko aplikacionin, regjistrohu dhe shijo vozitjen.
 
Shkarko app:


Android app: https://goo.gl/gtozU5

iOS app: https://goo.gl/MPtXIM