Shkupi

SHKARKO APP

Thirr taksi me thirrje në:

 

Së shpejti cmimet fikse më të mira nga dhe prej Aeroportit të ShkupitSë shpejti cmimet fikse më të mira nga dhe prej Aeroportit të Shkupit

 

 

 
Lista e çmimeve
Start
40 MKD
Çdo km tjeter
25 MKD/km
Pritje nё vend
300 MKD/orё

Cammeo повикување возило

 

Porositni taksin tuaj të preferuar, prej tani me aplikacionin e ri – edhe më të mirë Cammeo.

 

Следи го своето такси во реално време

 

Shijoni vozitjen tuaj me automjetet e reja. Ju pret vozitësi juaj personal i veshur me uniformë.

 

Плати како сакаш

 

Ne kemi menduar për gjithçka! Pas një super vozitje mund të zgjidhni si dëshironi të paguani taksin – me para të gatshme, me kartelë apo përmes aplikacionit.